Honey what's going on? What's happening?

Over Anastasia

“Ze is heter dan een Thaise massage met happy ending” [Pascal Rakers – Kopjek]

Drag Queen Anastasia Von Beaverhausen, verloren geraakte kleindochter van de Romanov’s en getrouwd met Duitse adel, is een mix van glamour met humor. Ze is een drag dj, host, entertainer en brein achter vele feesten in Noord Nederland. Via haar social media kanalen en optredens zet ze zich in voor acceptatie van diversiteit in de Nederlandse gaycultuur.

Drag DJ

Onder haar show elementen valt onder andere haar DJ werk. Passie voor muziek en gevoel voor ritme, met het vermogen om het publiek los te krijgen, is voor haar één van haar belangrijkste redenen om haar DJ werk erbij te betrekken. Zo is ze met regelmaat te vinden op evenenementen als DIZZ, MisFit, Dollhouse, True Colors en stond ze achter de draaitafels in Panama Amsterdam, Paradiso Amsterdam, Platform Theater Groningen en De Kast Groningen.

Host

Onder haar host werk vallen evenementen als Dollhouse in club Nyx in Amsterdam, ClubNU, Club 40+, Warrior Festival, Block & Barrels en Holland Casino. Elk jaar tijdens de KEI-week in Groningen is ze te vinden bij Pathé waar ze voorlichting geeft, in geheel eigen stijl, over het gevaar van het mixen van drank en drugs.

Entertainer

Performance-wise is Anastasia een graag geziene gast op menig (bedrijfs)feest in Noord Nederland. Zo stond ze op Dragzilla, De Kast Gronigen, Vindicat’s Lustrum, Nacht van de Liefde Leeuwarden en stond ze in 2018 op het podium op de Dam in Amsterdam tijdens de Gay Pride met meerdere optredens. Onder de bedrijsfeesten vallen onder andere klanten als T-Mobile, Global Tickets, Beachclub The Sunset Ameland en het VU University Medical Center Amsterdam.

Organisator

Anastasia biedt echter ook een platform voor andere drag queens in Noord Nederland, zo organiseert en host ze haar eigen show DRAG13, welke elk kwartaal plaats vind in Tram13 in Groningen, heeft ze haar eigen boot tijdens de Leeuwarden Pride, biedt ze via “Queens of the North” een platform voor drag queens om hun talenten te laten zien en is ze elke twee maand te zien met haar bingo naast collega Dolly Wood in Café de Prins.

In 2017 was ze onderdeel van het trio “The Trinity”, naast collega’s Trés Latraj en Tezz Tozzterone en participeerde ze in de Europese drag competitie “Superball.” International drag superstar en judge voor deze gelegenheid Charlie Hides noemde de performances van The Trinity “complete and glamorous performances that show professionalism.”

Queens of the North

Anastasia is oprichter van het netwerk “Queens of the North,” een group drag queens welke elkaar onder deze naam ondersteunen, boekingen aannemen en/of doorspelen naar collega drag queens.

In 2019 zal Anastasia onder meer te zien zijn op vier nieuwe edities van Drag13, tijdens de Pride van Leeuwarden en host van Dollhouse op drie verschillende edities in club Nyx te Amsterdam.

16
lace front
synthetic wigs
43
dresses
67
used
panties
10
performances
of 'Let it Go'