Elke eerste vrijdag van de maand

Anastasia's 'Queens of Drag'

Drag Royalty komt samen tijdens een spectaculaire show in Café De Prins! Onder begeleiding van ‘Queen of the North’ Anastasia Von Beaverhausen komen ELKE TWEEDE VRIJDAG van de maand Drag Queens uit het hele land samen om je mee te slepen in de kunst van hun Drag. Verwacht performances die je op je grondvesten doen schudden in de meest opmerkelijke outfits en op de meest verrassende nummers! Net als je dacht dat je alles gezien had trekken we een nieuw blik met shenanigans open!

Anastasia’s ‘Queens of Drag’ in De Prins is in 2022 hét podium voor de verkiezing van “Queen of the North” – de titel voor de beste dragqueen van het Noorden van Nederland! Tijdens de spannende maandelijkse voorrondes zullen telkens drie dragqueens het tegen elkaar opnemen. Elke voorronde wordt de beste dragqueen gekozen die doorgaat naar de finale in juli 2022. De winnaar krijgt, naast de prijzen, een finale plek in de landelijke verkiezing van MTH verkiezing MissTravestie Holland.

Niet met lege handen naar huis? Tussen 21:30 en 22:00 krijg je een gratis lot, waarmee je kans maakt op een geweldige prijs! Zorg dus dat je op tijd bent en wellicht ben jij de gelukkige winnaar!

Een vriend of vriendin jarig? Of iets anders te vieren? Anastasia neemt verzoekjes aan op deze avond. Van tevoren plannen? Stuur ons een mailtje via info@anastasiavonbeaverhausen.nl.

Deze avond kun je genieten van een nieuwe exclusieve cocktail. Speciaal ontwikkeld voor Anastasia Von Beaverhausen (al wist men dat toen nog niet). Een cocktail die heerlijk sprankelend is en je net even meer laat genieten deze avond! Check de bar voor de aanbieding en wees er snel bij, OP=OP!

Volledig op de hoogte blijven van de komende drag events en gastoptredens, zorg dan dat je Anastasia Von Beaverhausen volgt op Facebook of via haar instagram: instagram.com/anastasiavonbeaverhausen

EVENEMENT INFORMATIE

Eventnaam: Anastasia’s ‘Queens of Drag’
Datum: 12 november 2021, 10 december 2021, 14 januari 2022, 11 februari 2022, 11 maart 2022, 8 april 2022, 13 mei 2022
Aanvang 21:30
Locatie: Café De Prins Groningen – Zwanestraat 3